Door Elvira Schepers op 30 april 2023

De week van de wethouder #9

De week van…. wethouder Elvira Schepers

🌳 Maandagavond presenteerden we de plannen voor de herinrichting van openbare ruimte bij Gerrit Komrij College. Stenen maken plaats voor veel meer groen en de fietsenstalling verbeteren we ook. Samen met omwonenden spraken we over de plannen.

🍀 Dinsdagmiddag liep ik mee met de mensen van Duurzaam Winterswijk. Zij boden alle winterwijkse centrumondernemers een gratis energiescan aan. Duurzaam omgaan met energie en dat is ook nog eens goed voor de portemonnee. Dank voor de gastvrijheid De Revolutie Winterswijk.

🧅
Woensdagavond kookten wethouder Wim Wassink en ik met de producten uit de voedseltas van de de Voedselbank Oost-Achterhoek. Creatief omgaan met datgene wat je krijgt. Een uitdaging waar veel mensen dagelijks mee te maken hebben. Met Armoedevrij Winterswijk proberen we steeds meer het verschil te maken.

🇳🇱
Donderdag Koningsdag. Een dag voor vrienden, feest en drankjes. Dank voor de organisatie Volksfeest & Bloemencorso Winterswijk en alle horeca van Winterswijk. Het was een mooie dag.

🍛
Vrijdagavond mocht ik te gast zijn bij Klimop als ‘Vraag maar raak gast’. Heel leuk om in gesprek te gaan met alle aanwezigen. Mooie vragen over: wat doet een wethouder nu eigenlijk, waar ben je trots op, wat is lastig aan je werk, enz…

Volgende week een weekje vakantie dus tot over een week!

Elvira Schepers
wethouder

Elvira Schepers

Elvira Schepers

Elvira Schepers is namens de Partij van de Arbeid wethouder in het college van burgemeester en wethouders. Zij is portefeuillehouder voor de volgende programma’s: Werk en inkomen Onderwijs Jeugdzorg inclusief preventie Economie centrum inclusief ruimtelijke ordening Opgave ‘Iedereen doet mee’ Opgave Centrum Integratie Asielzoekerscentrum en opvang vluchtelingen Mijn naam is Elvira Schepers en ik ben

Meer over Elvira Schepers