Door Elvira Schepers op 17 mei 2023

De week van de wethouder #10

De week van…. wethouder Elvira Schepers

Door alle bijzondere dagen deze keer een iets andere week van de wethouder.

✈️ Maandag 8 mei zat in ‘s avonds in het vliegtuig terug naar Nederland. We hadden een fantastische trip naar Dublin waar we Bruce Springsteen live mochten zien optreden.

🌹 Dinsdagavond schoof ik aan bij de fractievergadering van PvdA Winterswijk.

🇪🇺 Donderdag 11 mei De dag van Europa in Winterswijk. Georganiseerd met VNG. Mooie sprekers over belang van Europa voor gemeenten en regio’s. Leuk ook dat raadslid Casper Sonderen er was.

📝 Donderdagavond commissievergadering. Voor mij stond de pilot inclusieve BSO op de agenda. Mooi dat SWW Kinderopvang  de commissie toesprak over het belang van een reguliere plek voor ieder kind.

📚 Vrijdag mocht ik pannenkoeken eten met de leerkrachten en leerlingen van CBS Emmaschool Winterswijk – Henxel. De school bestaat 100+3 jaar. Dat werd natuurlijk gevierd met kinderen en ouders.

🗞️ Afgelopen dinsdag kreeg het college een mediatraining. We zijn vaak in gesprek met de pers en willen dat natuurlijk graag op een goede manier doen zodat onze inwoners ook goed geïnformeerd worden.

🍀 Woensdagochtend waren Jos Hoenderboom en ik bij de werkonderbreking bij Fijnder Werkleerbedrijf Oost-Achterhoek. Samen met FNV Vakbond en CNV steunen we de acties voor een betere CAO.

Tot volgende week!

Elvira Schepers
wethouder

Elvira Schepers

Elvira Schepers

Elvira Schepers is namens de Partij van de Arbeid wethouder in het college van burgemeester en wethouders. Zij is portefeuillehouder voor de volgende programma’s: Werk en inkomen Onderwijs Jeugdzorg inclusief preventie Economie centrum inclusief ruimtelijke ordening Opgave ‘Iedereen doet mee’ Opgave Centrum Integratie Asielzoekerscentrum en opvang vluchtelingen Mijn naam is Elvira Schepers en ik ben

Meer over Elvira Schepers