18 januari 2022

Ons team voor Winterswijk: #18 op de lijst Joop Meijran

Met een kandidatenlijst vol gedreven Winterswijkers gaan we campagne voeren. Een diverse lijst met Winterswijkers die staan voor eerlijke en sociale politiek. Met een lijst vol ervaring én jong talent gaan we vol vertrouwen campagne voeren. Ben je benieuwd naar onze kandidaten? De komende weken stellen we ze één voor één voor.

Vandaag nummer 18 op de lijst: Joop Meijran

 

 

 

 

 

Joop is een man met een sociaal hart. Een betrokken Winterswijker die zich altijd hard heeft gemaakt voor sociale onderwerpen. Hij heeft veel functies gehad in het sociaal-cultureel werk. Waaronder als consulent speeltuinen, opbouwwerker en docent Cultureel Werk bij het Graafschap College. Veel Winterswijkers kennen Joop waarschijnlijk van zijn tijd bij Eucalypta en de activiteiten die hij heeft georganiseerd voor jongeren. Ook was hij jarenlang iedere week te vinden op Markt. Voor de Marktvereniging was hij een aantal jaren penningmeester. Ook heeft Joop politieke ervaring als raadslid. In de raad maakt hij zich onder andere sterk voor jongeren en wijkgericht werken.

Joop over zijn motivatie om op de lijst van PvdA Winterswijk te staan:

”Belangrijke punten voor mij zijn wijkgericht werken met bewoners en organisaties, meer mogelijkheden voor jongeren scheppen en activiteiten voor ouderen in hun eigen wijk.”