Penningmeester

Mark ten Pas

Mijn naam is Mark ten Pas. De afgelopen jaren ben ik met veel plezier raadslid voor de PvdA geweest. Ik voel me sterk verbonden met onze prachtige dorp. Het is dan ook een groot voorrecht om raadslid te zijn in het dorp waar je geboren en getogen bent. Ik heb als raadslid kunnen ervaren dat de lokale politiek er écht toe doet en je daar het verschil kunt maken.

Ik geloof in de kracht van sociale politiek en voor mij is solidariteit een belangrijk uitgangspunt. Durf te investeren in mensen zodat de iedereen de beste versie van zichzelf kan worden. De kracht Winterswijk zit hem in de mensen. De Winterswijkers die elkaar kennen, naar elkaar omkijken en die samen Winterswijk iedere dag een beetje mooier, eerlijker en socialer maken. Dat zie ik ook terug in de lokale politiek. Zoals we dat bijvoorbeeld doen met onze opgave voor een Armoedevrij Winterswijk. Waar we samen mét Winterswijkers aan de slag gaan om het voor iedereen beter te maken.

Ik sta op de lijst omdat de PvdA Winterswijk kiest voor sociale en vooruitstrevende politiek. Positief en gericht op de toekomst. De PvdA wil blijven investeren in Winterswijk en de Winterswijkers, maar wel met de voorwaarde dat iedere Winterswijker mee kan in deze ontwikkeling. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je er als samenleving als geheel pas op vooruit kan gaan, als iederéén mee kan.

Sociaal, progressief en energiek!