Door Wessel Lammers op 11 januari 2024

Fractievoorzitter Wessel Lammers over huisvestingsvraagstuk Klimop: ”Ontmoetingsplek Klimop heeft waarde bewezen en speelt belangrijke rol in de buurt”

”Allereerst wil ik u namens PvdA Winterswijk veel geluk, gezondheid en liefde toewensen in het nieuwe jaar. Hopelijk heeft u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling achter de rug! Tijdens de laatste raadsvergadering van 2023 stelden wij, net als de fractie van Winterswijk Belang, vragen over het ontmoetingscentrum Klimop. De Klimop komt later dit jaar zonder passende huisvesting te zitten. Wat de PvdA betreft is de Klimop een initiatief dat haar waarde heeft bewezen en dat een centrale rol speelt in het verbinden van de buurt. Het is een plaats waar mensen met verschillende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten. Samen werken zij aan een leefbare buurt en het zou erg jammer zijn als dit initiatief verloren zou gaan. In de beantwoording van onze vragen gaf de wethouder aan dat de wijkregisseur actief wordt betrokken bij de zoektocht naar een nieuwe locatie en dat de gemeente de Klimop actief informeert over huisvestingsmogelijkheden. Wij hopen dat dit snel wat oplevert en blijven hierover ook als PvdA-fractie graag meedenken.”

Wessel Lammers
Fractievoorzitter PvdA Winterswijk

Wessel Lammers

Wessel Lammers

Mijn naam is Wessel Lammers en ik ben 29 jaar. Afgezien van korte perioden in Arnhem en in Amsterdam, heb ik mijn hele leven in Winterswijk gewoond. Sinds drie jaar woon ik samen met mijn vriendin Doreth. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij Remondis en combineer dit met een studie Bestuurskunde aan de Vrije

Meer over Wessel Lammers