Door Elvira Schepers op 16 april 2023

De week van de wethouder #7

De week van…. wethouder Elvira Schepers

Een bijzondere week met mooie gesprekken en een prachtig feest.

💼 Dinsdagmiddag nam Rene Rouwette ons mee in de wereld van de lobby. Hoe bereiken we mooie resultaten voor Winterswijk en de regio.

📚woensdagochtend was ik samen met oa Hans te Lindert (wethouder gemeente Aalten) op de tijdelijke huisvestingslocatie statushouders in Lichtenvoorde. We spraken daar met de onderwijspartners. Supermooie samenwerking voor de kinderen die nieuw zijn in onze gemeenten Gemeente Aalten Gemeente Oost Gelre Gemeente Oude IJsselstreek Gemeente Winterswijk

🛒 woensdagmiddag ging ik in gesprek met het bestuur van de Markt Winterswijk over oa de nieuwe marktverordening, verkeer, fietsparkeren, enz. Samenwerking om onze prachtige weekmarkt te laten bloeien.

🍴Donderdagavond sprak ik met Loes ten Dolle over een motie van D66 Winterswijk maar ook over de Winterswijkse politiek (wat gaat goed, wat niet en wat kan beter).

💒 Vrijdag was een bijzonder feestelijke dag voor collega Gosse Visser en Jacqueline Giesen want zij stapten in het huwelijksbootje. Nogmaals van harte gefeliciteerd allebei.

🧰 Zaterdagochtend bezocht ik de Techniekdag Achterhoek in Aalten. Zo’n 85 bedrijven uit De Achterhoek spanden zich in om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met de wereld van de technische beroepen.

Tot volgende week!

Elvria Schepers
wethouder

Elvira Schepers

Elvira Schepers

Elvira Schepers is namens de Partij van de Arbeid wethouder in het college van burgemeester en wethouders. Zij is portefeuillehouder voor de volgende programma’s: Werk en inkomen Onderwijs Jeugdzorg inclusief preventie Economie centrum inclusief ruimtelijke ordening Opgave ‘Iedereen doet mee’ Opgave Centrum Integratie Asielzoekerscentrum en opvang vluchtelingen Mijn naam is Elvira Schepers en ik ben

Meer over Elvira Schepers