19 oktober 2021

Uitnodiging van GroenLinks Winterswijk: ‘Collegetour’ met wethouder Bert Frings op 27 oktober in Astoria

Als nieuwe wethouder duurzaamheid heeft Bert Frings de 100-dagen inwerkperiode glansrijk doorstaan. Gepokt en gemazeld als wethouder van Nijmegen trad hij april jl. als vreemde eend in de bijt toe tot de lokale Winterswijkse politiek. Nu is het tijd dat ook onze achterban kennis kan maken met deze inspirerende persoonlijkheid.

Daartoe organiseert GroenLinks een politiek café in ongedwongen sfeer, als ‘collegetour’ waarbij het publiek Bert Frings nader aan de tand kan voelen. Thema’s zijn onder meer ‘duurzaamheid’, ‘Bert’s kijk als buitenstaander op de Winterswijkse politiek’ en ‘samenwerking PvdA en GroenLinks’.

Als moderator treedt op Ubel Zuiderveld, voorzitter van de PvdA-gemeenteraadsfractie.

GroenLinks en PvdA werken hierbij samen en nodigen hun leden uit om naar dit politiek café te komen. Voorts vragen we de leden om ook iemand mee te nemen die geen lid is, maar wel belangstelling heeft voor lokale politiek. Andere belangstellenden zijn natuurlijk ook welkom.

Politiek café:   ‘Collegetour’ met wethouder Bert Frings
Mediator Ubel Zuiderveld, muziek Willem te Voortwis
Woensdag 27 oktober 2021, 20:00 uur (zaal open 19:30 uur)
Theater Astoria, Wooldseweg 5, Winterswijk
Let op: QR-code van toepassing

Het aantal plaatsen is beperkt. Daarom vragen we om je uiterlijk 25 oktober aan te melden met een mailtje naar [email protected] en geef aan met hoeveel personen je komt.

(Niet aangemeld? Ook goed, je kunt altijd op 27 oktober proberen of er nog plek is.)

Graag ontmoeten we jullie in het politiek café op 27 oktober!

 

Peter Voogt                                      Ubel Zuiderveld