21 januari 2022

PvdA-gedeputeerde Peter Kerris in Winterswijk voor uitreiking certificaten Sociale Innovatie

PvdA-wethouder Elvira Schepers was samen met PvdA-gedeputeerde Peter Kerris aanwezig bij de benoeming van twee nieuwe sociale innovatie pioniers. Peter Kerris was vanuit het Provinciehuis in Arnhem naar Winterswijk gekomen om de certificaten uit te reiken. Dit gebeurde bij het Winterswijkse bedrijf Hittech Bihca. Omdat Koen Mentink van Hittech Bihca al langer actief is als sociale innovatie pionier in Gelderland.

 

 

 

De maatschappij en economie veranderen steeds sneller. De toekomst is niet te voorspellen. Hoe speel je daar als werkgever op in? Door te blijven investeren in je mensen, processen, management en samenwerkingen. Met andere woorden: door sociale innovatie. Sociale innovatie stelt je in staat het beste uit je mensen te halen. Daardoor creëer je als werkgever samen met je personeel nieuwe kansen, verbeter je doorlopend de werkprocessen en zet je samen de schouders onder nieuwe ontwikkelingen.

Innovatie is mensenwerk
PvdA-gedeputeerde Peter Kerris: ‘Innovatie is mensenwerk. Door slimmer samen te werken en talent beter te benutten halen bedrijven meer uit de mensen en uit de organisatie. De nieuwe pioniers laten zien dat sociale innovatie loont, voor bedrijf en medewerker.’