Door Wessel Lammers op 15 september 2022

PvdA-fractie vraagt college om snelle actie tegen hoge inflatie en stijgende energieprijzen

De PvdA-fractie maakt zich ernstige zorgen over de gierende inflatie en de steeds verder stijgende energiekosten. Afgelopen week kregen weer veel mensen te horen dat hun energiekosten verder zijn gestegen. In sommige gevallen komt dit neer op een stijging van 50%. Dit kan zo niet langer! Wij zien steeds meer mensen die in de problemen komen. Ook middeninkomens hebben steeds grotere moeite om aan het eind van de maand alle rekeningen te betalen. Creatieve maatregelen op korte termijn zijn nodig om ervoor te zorgen dat niemand in Winterswijk in de kou komt te zitten. Gezamenlijk dragen wij de verantwoordelijkheid voor de bestaanszekerheid voor iedereen.

Vorige week stelde de PvdA-fractie schriftelijke raadsvragen aan het college over dit onderwerp. Daarin vragen we het college om snelle actie te ondernemen en te kijken wat de gemeente op korte termijn kan doen om huishoudens te ondersteunen die in problemen komen.

Wessel Lammers

Wessel Lammers

Mijn naam is Wessel Lammers en ik ben 29 jaar. Afgezien van korte perioden in Arnhem en in Amsterdam, heb ik mijn hele leven in Winterswijk gewoond. Sinds drie jaar woon ik samen met mijn vriendin Doreth. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij Remondis en combineer dit met een studie Bestuurskunde aan de Vrije

Meer over Wessel Lammers