12 maart 2022

Ons team voor Winterswijk: Lijsttrekker Elvira Schepers

Met een kandidatenlijst vol gedreven Winterswijkers gaan we campagne voeren. Een diverse lijst met Winterswijkers die staan voor eerlijke en sociale politiek. Met een lijst vol ervaring én jong talent voeren we campagne met hart voor Winterswijk!

 

Vandaag onze lijsttrekker: Elvira Schepers

 

 

 

 

 

Elvira voert onze kandidatenlijst aan. Sociaal, betrokken en toegankelijk. Getrouwd met Rick en moeder van twee kinderen. Ze heeft veel ervaring in de zorg, onder andere als wijkverpleegkundige. Sinds 2019 is Elvira namens de PvdA wethouder voor Maatschappelijke participatie, Zorg, Gezondheid, Sport, Jeugd en Onderwijs. Op deze belangrijke onderwerpen heeft Elvira zich er voor ingezet dat iedereen in Winterswijk mee kan doen. Met sociaal beleid heeft ze laten zien dat Winterswijk een gemeente met een sociaal gezicht is. En Elvira wil ook de komende vier jaar aan de slag voor een sterk en sociaal Winterswijk. Stem sociaal, kies PvdA!

Elvira stelt zich voor:

Mijn naam is Elvira Schepers en ik ben bij de gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker voor de Partij van de Arbeid Winterswijk. In 2005 werd ik als jonge moeder actief in de Winterswijkse politiek. Eerst als bestuurslid, vervolgens als raadslid en in 2019 mocht ik wethouder worden in onze mooie gemeente. Met de portefeuilles Maatschappelijke participatie, Gezondheid, Sport, Jeugd en Onderwijs heb ik mij sterk gemaakt voor het sociale gezicht van Winterswijk. De komende vier jaar wil ik mij daarvoor blijven inzetten.

Winterswijk is een levendige en kleurrijke gemeente waar voor iedereen plek is en waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Toch kennen veel Winterswijkers onzekerheid. Het wordt steeds lastiger om een fatsoenlijke en betaalbare woning te vinden, kinderen krijgen niet de kansen die ze verdienen en veel Winterswijkers worden geconfronteerd met een torenhoge energierekening. De Partij van de Arbeid komt op voor deze Winterswijkers.

Met hart voor Winterswijk ga ik mij de komende jaren inzetten voor:

  • Betaalbare woningen in fijne buurten
  • Gelijke kansen voor ieder kind
  • Goed werk en bestaanszekerheid
  • Een duurzame toekomst voor iedere Winterswijker
  • Zekerheid van goede zorg dichtbij

Alleen samen kunnen we de uitdagingen aan. Want samen werkt beter!’