22 januari 2022

Ons team voor Winterswijk: #17 op de lijst Truus Sieders

Met een kandidatenlijst vol gedreven Winterswijkers gaan we campagne voeren. Een diverse lijst met Winterswijkers die staan voor eerlijke en sociale politiek. Met een lijst vol ervaring én jong talent gaan we vol vertrouwen campagne voeren. Ben je benieuwd naar onze kandidaten? De komende weken stellen we ze één voor één voor.

Vandaag nummer 17 op de lijst: Truus Sieders

 

 

 

 

 

Truus is een echte sociaaldemocrate. Al jarenlang actief binnen de Partij van de Arbeid. Zo is ze onder meer een aantal jaar lid geweest van de Winterswijkse gemeenteraad voor de PvdA. Maar ook buiten de politiek heeft ze zich altijd maatschappelijk ingezet. En dat doet ze nog steeds. Zo is Truus lid van de Cliëntenraad Participatiewet van Fijnder (voorheen SDOA). Waarbij ze zich vooral sterk maakt voor de kwetsbare inwoners die moeilijk mee kunnen komen.

Truus omschrijft haar motivatie als volgt:

‘Mijn motivatie komt voort uit deze jarenlange betrokkenheid en vooral vanwege de opvattingen en standpunten die de PvdA uitdraagt. Met een goede kandidatenlijst, waaronder een stel jonge enthousiaste kandidaten slaan we hopelijk een goeie, nieuwe weg in. Graag steun ik hen en de PvdA en meld ik me aan als lijstduwer.”