23 januari 2022

Ons team voor Winterswijk: #16 op de lijst Niels Limbeek

Met een kandidatenlijst vol gedreven Winterswijkers gaan we campagne voeren. Een diverse lijst met Winterswijkers die staan voor eerlijke en sociale politiek. Met een lijst vol ervaring én jong talent gaan we vol vertrouwen campagne voeren. Ben je benieuwd naar onze kandidaten? De komende weken stellen we ze één voor één voor.

Vandaag nummer 16 op de lijst: Niels Limbeek

 

 

Met Niels hebben we één bonk energie op onze kandidatenlijst. Een enthousiaste Winterswijker die met zijn creatieve ideeën veel mensen weet te enthousiasmeren. Al jarenlang is Niels actief voor de Partij van de Arbeid. Vooral in campagnetijden komt de kracht van Niels boven en kun je hem overal tegenkomen. Maar Niels is ook één van de drijvende krachten die veel werk op de achtergrond verzet. Niet alleen lokaal, maar ook op regionaal en landelijk niveau. Daardoor heeft hij een breed netwerk binnen de Partij van de Arbeid opgebouwd.

Ook is Niels één van de drijvende krachten achter Mini Manna: dé sociale hulpwinkel die sinds 2021 ook in Winterswijk een locatie heeft. Hier maakt hij zich sterk voor Winterswijkers met een krappe beurs. Met Niels hebben we dus een energieke en sociale Winterswijker op onze kandidatenlijst.

Niels stelt zich graag voor:

”Ik ben Niels Limbeek. 36 jaar oud. Ik werk bij Stichting Mini Manna met vestigingen in Doetinchem, Ulft en sinds kort ook in Winterswijk aan de Ratumsestraat 16. Vroeger heb ik gewerkt bij de KLM, UWV, De Graafschap en Club 22-24. Armoedebestrijding is waar ik mij graag nu voor inzet. Daarnaast ben ik al 12 jaar actief voor de Partij van de Arbeid. Nationaal en regionaal achter de schermen. Campagne voeren en Kamerleden, wethouders en raadsleden ondersteunen vind ik erg leuk. Daarnaast zijn mijn hobby’s reizen, fietsen en tuinieren.”

 

Waar ben je naar op zoek?