Door Mark ten Pas op 24 september 2019

Mark ten Pas aanwezig in Ulft bij Achterhoek Raad

 

Maandag 23 september was raadslid Mark ten Pas aanwezig in Ulft om de Achterhoek Raad bij te wonen. Het was een boeiende vergadering over de regionale samenwerking. De nieuwe samenwerkingsstructuur waarbij overheid, maatschappelijke organisaties en ondernemers intensief samenwerken werpt zijn vruchten af. Dit blijkt onder andere uit de Regiodeal die is binnengehaald. Hiermee kunnen vele regionale initiatieven worden ondersteund die bijdragen aan een sterke en bloeiende Achterhoek.

Er waren ook kritische geluiden over de regionale samenwerking. Maar de PvdA-fractie onderschrijft de regionale samenwerking en ziet juist kansen en mogelijkheden om de Achterhoek samen nog mooier te maken.

Tijdens de vergadering van de Achterhoek Raad heeft de PvdA-fractie wederom aandacht gevraagd om de positie van jongeren een plek te geven in de Achterhoekse samenwerking. En gelukkig zijn er al veel betrokken jongeren die zich actief inzetten voor de Achterhoek. De PvdA was blij dit te horen en ondersteunt dit van harte.

 

Mark ten Pas

Raadslid PvdA Winterswijk en 8RHK Ambassadeur

Mark ten Pas

Mark ten Pas

Mijn naam is Mark ten Pas. De afgelopen jaren ben ik met veel plezier raadslid voor de PvdA geweest. Ik voel me sterk verbonden met onze prachtige dorp. Het is dan ook een groot voorrecht om raadslid te zijn in het dorp waar je geboren en getogen bent. Ik heb als raadslid kunnen ervaren dat

Meer over Mark ten Pas