Door Mark ten Pas op 21 februari 2020

Geslaagde klassenbezoeken aan de Winterswijkse gemeenteraad

Het was vrijdag 21 februari een mooie middag met het klassenbezoek van het Gerrit Komrij College! Onder leiding van ProDemos maakte de groep kennis met het reilen en zeilen in de lokale politiek. Aan de hand van een simulatiespel kwam het hele politieke proces in vogelvlucht langs.

 

De enthousiaste leerlingen gingen bevlogen aan de slag met de opdrachten. En kropen snel in hun rol als wethouder of raadslid. Met als resultaat een goed debat met scherpe argumenten en mooie inhoudelijke politieke discussies. Heel tof om te zien!

Namens de gemeenteraad was ons PvdA-raadslid Mark ten Pas aanwezig samen met Vlok van Harten van Winterswijkse Belang om de leerlingen te begeleiden en vragen te beantwoorden.

Absoluut de moeite waard en een succesvol initiatief!

 

Mark ten Pas

Mark ten Pas

Mijn naam is Mark ten Pas. Als geboren en getogen Winterswijker voel ik mij sterk verbonden met ons prachtige dorp. De PvdA Winterswijk staat voor gelijke kansen, solidariteit, vrijheid, duurzaamheid, verbondenheid, veiligheid en verantwoordelijkheid. Deze uitgangspunten deel ik en op basis hiervan wil ik samen gaan werken een sociale en vooruitstrevende toekomst voor Winterswijk. De

Meer over Mark ten Pas