Door Elvira Schepers op 1 april 2023

De week van de wethouder #5

De week van…. wethouder Elvira Schepers

Geen week is hetzelfde. Hier weer een selectie van de afgelopen week.

🏡 maandagmiddag sprak ik met collega Gosse Visser over de huisvesting van statushouders. Een actueel thema voor alle gemeenten in Nederland en ook in Winterswijk dus.

📖 woensdagmiddag tijd om me voor te bereiden op een aantal overleggen. Concreet bestond het aantal te lezen stukken uit ongeveer 500 pagina’s leeswerk. Kost even tijd dus.

🗣 donderdag vergaderdag. Ik zat als voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Fijnder de DB vergadering voor.

Vervolgens moest ik vlot door naar Bronckhorst voor het portefeuillehouders overleg Sociaal. We spraken oa over de toekomst van de zorg in onze regio.

🏊🏻‍♀️ donderdagavond stond in het teken van het politiek forum over Zwembad Jaspers. Een belangrijke voorziening voor de inwoners van onze gemeente. Collega Wim Wassink maakt zich hier sterk voor.

💐 vrijdagmiddag stonden we stil bij de bevrijding van Winterswijk 78 jaar geleden. Vrijheid moeten we koesteren, zeker in deze tijden waarin oorlog maar ook polarisatie deze vrijheid bedreigen.

🎭 vrijdagavond mocht ik de voorstelling van Ellen ten Damme bijwonen op een bijzondere manier. Via audioscriptie (live) door de mensen van Komt het Zien konden bezoekers met een visuele beperking optimaal genieten van de voorstelling. Super om te ervaren!

Tot volgende week!

Elvira Schepers
Wethouder

Elvira Schepers

Elvira Schepers

Elvira Schepers is namens de Partij van de Arbeid wethouder in het college van burgemeester en wethouders. Zij is portefeuillehouder voor de volgende programma’s: Werk en inkomen Onderwijs Jeugdzorg inclusief preventie Economie centrum inclusief ruimtelijke ordening Opgave ‘Iedereen doet mee’ Opgave Centrum Integratie Asielzoekerscentrum en opvang vluchtelingen Mijn naam is Elvira Schepers en ik ben

Meer over Elvira Schepers

Waar ben je naar op zoek?