Door Elvira Schepers op 19 maart 2023

De week van de wethouder #3

De week van…. wethouder Elvira SchepersEen bijzondere week ligt achter ons.🎒 Maandagavond ging ik met de PvdA Winterswijk de wijk in voor een laatste campagne activiteit. Leuk om te doen met elkaar.

💻 Dinsdagmiddag werd het college bijgepraat over alle ontwikkelingen rondom digitale dienstverlening. Vervolgens was er een personeelsbijeenkomst over hetzelfde thema. Blijft belangrijk om te werken aan een steedst betere dienstverlening aan onze inwoners.

✏️ Woensdag verkiezingsdag. Mooi om te zie dat zoveel mensen gebruik maakten van hun stemrecht. Ook in Winterswijk een grote overwinning voor BBB, waarvoor de felicitaties op zijn plaats zijn.

🍐 Ook mocht ik samen met Wim Aalderink de toffe peers uitreiken aan het bedrijf Prange Production en in het bijzonder aan Inou Heideman. Een maatschappelijk betrokken persoon en ondernemer. Van harte gefeliciteerd!

💼 Op donderdag woonde ik een leerbijeenkomst bij van “Hoofdzaak Werk”. Bij dit project gaat het over werk als medicijn, voor mensen met een psychische kwetsbaarheid of stoornis. Heel trots dat ik als wethouder mij mag inzetten voor dit project.

🧹 Zaterdag Landelijke opschoondag. Samen met Wim Wassink en een groep inwoners (klein en groot) trokken we de wijken in om afval te prikken. Een kleine bijdrage aan een schone wereld met minder zwerfafval.

Tot volgende week!

Elvira Schepers
Wethouder

Elvira Schepers

Elvira Schepers

Elvira Schepers is namens de Partij van de Arbeid wethouder in het college van burgemeester en wethouders. Zij is portefeuillehouder voor de volgende programma’s: Werk en inkomen Onderwijs Jeugdzorg inclusief preventie Economie centrum inclusief ruimtelijke ordening Opgave ‘Iedereen doet mee’ Opgave Centrum Integratie Asielzoekerscentrum en opvang vluchtelingen Mijn naam is Elvira Schepers en ik ben

Meer over Elvira Schepers