Door Mark ten Pas op 19 maart 2019

Column Mark ten Pas: ‘Een nieuw gezicht in de raad’

Na een aantal roerige weken in de Winterswijkse politiek is nu duidelijk hoe ons nieuwe gemeentebestuur samengesteld is. Voor de PvdA Winterswijk betekent dit de nodige veranderingen. De rol in de oppositie verruilen we voor een plaats aan de nieuwe coalitietafel. En namens de PvdA Winterswijk treedt Elvira Schepers toe als wethouder in het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Op 28 februari is zij benoemd tot wethouder. Vol passie gaat zij aan de slag met een belangrijke portefeuille. Zij is als wethouder onder andere verantwoordelijk voor zorg, armoedebestrijding en onderwijs. Onderwerpen die heel belangrijk zijn voor de PvdA, die de kern raken van onze sociaaldemocratische uitgangspunten en waar wij altijd aandacht voor zullen hebben!

Doordat Elvira Schepers haar raadszetel heeft verruild voor de wethouderspost kwam er een plek vrij in de raadsfractie van de PvdA. Aan mij de eervolle en mooie uitdaging om namens de PvdA als raadslid aan de slag te gaan voor Winterswijk. Mijn naam is Mark ten Pas. Ik draai al een paar jaar mee in de Winterswijkse politiek. Ik ben drie jaar commissielid geweest en was dus vooral op de achtergrond actief. En vanaf deze maand dus in het hart van de lokale democratie. Als geboren en getogen Winterswijker blijft het speciaal om een bijdrage te mogen leveren aan de toekomst van ons dorp. De lokale politiek is waar het gebeurt! Ik wil werken aan een toekomst waar iedereen kan blijven genieten van een levendig Winterswijk.

De PvdA Winterswijk staat voor gelijke kansen, solidariteit, rechtvaardigheid, vrijheid, duurzaamheid en verbondenheid. Deze uitgangspunten deel ik. En samen met de andere partijen in de raad wil ik aan de slag voor een sociale en vooruitstrevende toekomst voor Winterswijk.

Mark ten Pas
Sociaal, progressief en energiek!

 

Gepubliceerd in de Winterswijkse Weekkrant op dinsdag 19 maart 2019

Mark ten Pas

Mark ten Pas

Mijn naam is Mark ten Pas. Als geboren en getogen Winterswijker voel ik mij sterk verbonden met ons prachtige dorp. De PvdA Winterswijk staat voor gelijke kansen, solidariteit, vrijheid, duurzaamheid, verbondenheid, veiligheid en verantwoordelijkheid. Deze uitgangspunten deel ik en op basis hiervan wil ik samen gaan werken een sociale en vooruitstrevende toekomst voor Winterswijk. De

Meer over Mark ten Pas